Подаръчен ваучер

Кат. № 104498

Наличност: Не е в наличност

30,00 лв.

Подаръчен ваучер - Ваучери за подарък. Магазин Рино - Стоки за дома и градината предлага стоки от категория Ваучери за подарък на избрани марки с доказано качество, ниски цени и бърза безплатна доставка при покупка над 40.00 лв. Поръчай онлайн и други стоки за дома с червен цвят от категория - Ваучери за подарък - Декорация и подаръци.

Подаръчен ваучер

Условия на ползване:
- Ваучерът може да бъде разменен за всички продукти, които се предлагат в магазин РИНО, съответстващи на неговата парична стойност.
- Ваучерът е валиден шест месеца от датата на неговото издаване. В случай, че не бъде използван в този срок, сумата заплатена за него не подлежи на възстановяване.
- Ако сумата, заплатена за ваучера, е по – малка от цената на избрания продукт, то разликата се доплаща от клиента.
- Ако сумата, заплатена за ваучера, е по – голяма от цената на избрания продукт, то клиентът може да закупи допълнителен продукт и да доплати разликата в цената ако има такава. В случай, че клиентът не желае да се възползва от предложението, остатъкът не се възстановява.
- Закупуването на продукти с ваучера става само след неговото предоставяне в магазин РИНО, при което той бива разменен за избраните от клиента стоки.
- Магазини РИНО не носят отговорност за изгубени ваучери.

Допълнителна информация

Категория Декорация и подаръци
Подкатегория Ваучери за подарък
Страна на произход България
Цвят червен
Опаковка без опаковка

Може би ще проявите интерес и към следните продукти