Тенджера Brabantia 20 см, с капак

Кат. № 650562

Наличност: В наличност

79,00 лв.

Тенджера Brabantia 20 см, с капак - Тенджери Brabantia. Магазин Рино - Стоки за дома и градината предлага стоки от категория Тенджери на избрани марки изработени от алуминий с доказано качество, ниски цени и бърза безплатна доставка при покупка над 40.00 лв. Поръчай онлайн и други стоки за дома с Черен цвят от категория - Тенджери - Готвене на Brabantia.

Тенджера Brabantia 20 см, с капак

- От висококачествен кован алуминий.
- С ергономични дръжки и висококачествено мраморно незалепващо покритие.
- Снабдена със силиконов ръб на капака за по-добро уплътняване.
- Подходяща за всякакъв вид котлони и за съдомиялна машина

Инструкции за поддръжка и употреба

• Преди първа употреба премахнете всички хартии и етикети. Почистете новите съдове за готвене с мека гъба гореща вода и сапун, изплакнете добре и подсушете.
• Никога не позволявайте съдовете да се прегряват. При достигане на желаната температура за готвене ,не оставяйте съда да се нагрява допълнително без да поставяте продуктите за готвене в него. Ако съдът за готвене прегрее, изключете котлона и не се опитвайте да свалите съда преди да се охлади напълно.
• Не допускайте топлинният източник да се простира извън основата на готвене.
• Винаги повдигайте съдовете за готвене от плота. Никога не издърпвайте или плъзгайте, тъй като това може да повреди повърхността.
• Внимавайте, тъй като парата може да излиза от хоризонталните отвори за въздух в капака.
• Винаги оставяйте съдовете да се охладят, преди да ги поставите във вода.

Подходящи за съдомиялна машина, но ние препоръчваме ръчно миене.
След употреба, изчакайте съдът да изстине, измийте с мека гъба и гореща сапунена вода, изплакнете и изсушете добре.
При многократно използване на съдомиялна е възможно да се появят петна по незалепващият слой и дъното, както и да настъпят промени по повърхността на дръжките, което не променя функционалността на продукта.
Някои съвети за поддържане на незалепващия слой:
• Леко натривайте незалепващия слой с масло през няколко седмици. Това ще удължи животът на покритието.
• Не прегрявайте съдовете си! Прегряването може да повреди незалепващия слой, като по този начин той ще загуби капацитета си за незалепване или може да се отлепи от дъното.
• В случай, че загорите продуктите които готвите , след охлаждане, накиснете съдовете си във вода за няколко часа преди да измиете обилно с препарат и топла вода.
• Никога не използвайте гъба от неръждаема стомана, тел или други твърди и абразивни почистващи гъби. Възможно е да надраскат покритието.
• Когато готвите ,винаги използвайте дървени или пластмасови прибори.

Гаранция

Тази продукт Brabantia е с гаранция от производителя 10 години от датата на закупуване (незалепващото покритие е с гаранция 2 години).
Тя се валидна при използване на продукта съгласно инструкциите за грижа и употреба. Това означава, че той ще бъде заменен, ако се появи фабричен дефект на някой от елементите . Тази гаранция не покрива драскотини, петна, обезцветяване или щети от прегряване на вътрешната и външната повърхност на продукта. Тази гаранция не покрива дефекти, причинени от небрежност, злоупотреба, професионална употреба и / или нормално износване. В малко вероятния случай, че се появи фабричен дефект, просто върнете този съд в съответния магазин заедно с доказателство за покупка ( касов бон, фактура... ).Допълнителна информация

Категория Готвене
Подкатегория Тенджери
Производител Brabantia
Страна на произход Китай
Цвят Черен
Материал алуминий
Капак със стъклен капак
Гаранционен срок (месеци) 120
Опаковка стикер