Прахосмукачка MUHLER MV-1515 Wet&Dry

Кат. № 1000366

5.0

Изчерпана наличност

Прахосмукачка за сухо и мокро почистване Капацитет 15 л Функция за обръщане на въздушната струя отвътре навън Корпус от неръждаема стомана Дръжка за пренасяне Колелца за лесно придвижване Хартиена торбичка Четка Пластмасов удължител 1.5м Дължина на кабела 3м Ниско ниво на шума 76dB 1200W, 220-240V/50-60Hz

Прахосмукачка Muhler MV-1515 Wet&Dry се справя много добре както за сухо почистване, така и за мокро, напр. за събиране на разлята вода.

Сухо почистване със събиране на отпадъците в хартиена торбичка от рециклирана хартия, която ви спестява от необходимостта да изтупвате и перете постоянна такава. Предлагат се и резервни торбички.

Мокро почистване можете да извършвате чрез всмукване на малки количества вода от разлети течности, след като демонтирате хартиената торбичка. След всяко мокро почистване, е важно да измиете тръбите, четката и металния контейнер като подсушите добре. Това ще гарантира поддържането на уреда хигиеничен, без натрупване на мърсотия и причинители на лоши миризми.

Прахосмукачката има функция „обратна въздушна струя“ - преместете тръбата от смукателя към изхода и прахосмукачката ще се превърне в уред за издухване на листа, стърготини и други леки отпадъци от ъглите и трудно достъпни места.

Четката, предназначена за мокро и сухо всмукване, работи в 2 посоки – от една страна с плътна гума спомага за събиране на течностите, а от другата с четка за килими и за твърди настилки.

Филтър гъбата е предназначена да удължи живота на двигателя и влияе върху чистотата на издухания въздух.

Снабдена е с колелца за лесно придвижване. Подходящ уред за дома, гаража, вилата, работилницата и за домашни ремонти. Удобна за съхранение, заема малко място. Компактна, добра мощност на засмукване, лесно боравене, сменяеми торби.

Очаквана доставка: 31.01.2021
Категория Електроуреди
Подкатегория Прахосмукачки
Марка Muhler
Опаковка N/A
Материал N/A
Страна на произход CN - CHINA

Коментари

Коментарите са оставени от потребители закупили от нашите продукти

Препоръчвам
Работи идеално! Много съм доволен!

Свържете се с нас:

Вашият коментар беше изпратен успешно

Адрес:

София

Централен офис
Бул. Владимир Вазов 39, ет. 7
Тел: 0893 443 362
Работно време:
Понеделник-петък: от 9:00 до 18:00
Почивни дни: събота и неделя

Виж на картата