Фритюрник с горещ въздух Muhler MFX-669D 1700 W BLACK

Кат. № 1005183

5.0
159,00 лв
299,00 лв

Фритюрник с горещ въздух - Еър Фрайър MUHLER с мощност 1700W и капацитет 6 литра. Гответе любимите си ястия по здравословен начин с много по-малко мазнини. С този въздушен фритюрник можете да се насладите на пържени храни, но приготвени по здравословен начин. Използвайки бърза циркулация на горещ въздух, той може да готви храна по-бързо от традиционна фурна, спестява ви време и разходи за ток. Много лесен за използване и лесен за почистване.

Обем на купата 6L

Размер на купата: 24.5см*24см*11.5см

Размер на решетката: 22.5см*22.5см

Таймер до 60 мин.

Автоматични програми за готвене: Пържени картофи, тестени печива, риба, скариди, пиле, стекове, пица, претопляне, изсушаване (дехидратиране). Функцията за дехидратиране превръща плодовете и зеленчуците във вкусни, здравословни сушени

Регулиране на температурата 45-200℃

Автоматично подновяване на програмите след изваждане на купата.

LED дисплей

Сензорен екран.

Автоматичен сигнал за завършване на готвенето

Кошница и решетка с незалепващо покритие, подходящи за миене в съдомиялна машина

Гумирани крачета против хлъзгане

1700W, 220-240-V, 50-60Hz

Гаранция 2 години Фритюрникът с горещ въздух е лесен за използване, пространството е достатъчно голямо, а незалепващото покритие се почиства лесно.

Категория За кухнята
Подкатегория Мултикукъри и фритюрници

Коментари

Коментарите са оставени от потребители закупили от нашите продукти

Много съм доволна
Имам операция от жлъчка и не ми позволяват да ям пържени храни. Благодарение на тези уреди вече мога да ям и храни, които ми бяха забранени. Стават много бързо и съм очарована от вкуса. Приготвяла съм картофи, тиквички, картофени кюфтета, пека риба, кюфтета, наденички, замразени хапки, банички, сандвичи. Много съм доволна.
Доволен съм
Спестява електроенергия, особено в горещо време през лятото и е по-практично да се готви в него, вместо във фурна. Готвим месо и зеленчуци, картофи, хапки. Стават много добре за нашия вкус - сочни и хрупкави. Правихме дори крем карамел за 30 мин.
Доволна съм
Върши страхотна работа. Тествах го с картофки, крилца, лучени кръгчета и какво ли още не. Голям обем 6 литра е достатъче за нашето 4 членно семейство. Още не съм пробвала функцията за сушене на плодове и зеленчуци, но мисля да опитам скоро.

Свържете се с нас:

Вашият коментар беше изпратен успешно

Адрес:

София

Централен офис
Бул. Владимир Вазов 39, ет. 7
Тел: 0893 443 362
Работно време:
Понеделник-петък: от 9:00 до 18:00
Почивни дни: събота и неделя

Виж на картата