Дъска за рязане Brabantia Profile Wooden 40x25cm, за зеленчуци

Кат. № 1008515

0.0
55,00 лв

Тази дъска Brabantia Profile Wooden пренася на друго ниво рязането на зеленчуци, плодове и подправки. Кълцайте на по-високото ниво и след това плъзнете към по-ниското, което е по-тясно и ви улеснява при изсипване на вече нарязаните съставки в съда за готвене. Щом приключите с рязането, можете да я обърнете и да я използвате за сервиране. Истински всеразвит талантлив помощник!

Прочети повече

С две нива - по-високото за кълцане, по-ниското, което се стеснява играе ролята на фуния и улеснява изсипването на нарязаните съставки в друг съд. Гладката страна можете да използвате за сервиране. От висококачествен устойчив материал, обработен със специална мазнина за по-голяма издръжливост.

Красив, гладък и стилен дизайн.

Част от сериятъ Profile Wooden на Brabantia - поканете красотата на изчистения дизайн във вашата кухня! След като излезе от употреба е 100% рециклируема. Инструкции за поддръжка и почистване: Да се маже със специална мазнина регулярно и преди първа употреба. Ако се появят сухи участъци или пукнатини, отново третирайте с мазнина. Не накисвайте за дълго във вода и не оставяйте влажна. Това може да нанесе повреда и дървото може да се сцепи! Почиствайте само на ръка като изтъркате с влажна кърпа или с четка. Дъската не е третирана с антибактериален препарат, само с мазнина. Гаранция и сервиз за физически лица: 2 години.

Категория Ножове и дъски
Подкатегория Дъски за рязане
Височина (cm) 1.8
Ширина (cm) 40
Дълбочина (cm) 25

Свържете се с нас:

Вашият коментар беше изпратен успешно

Адрес:

София

Централен офис
Бул. Владимир Вазов 39, ет. 7
Тел: 0893 443 362
Работно време:
Понеделник-петък: от 9:00 до 18:00
Почивни дни: събота и неделя

Виж на картата