Въздухопречиствател Muhler APM-350UVS

Кат. № 1000687

5.0
199,49 лв

Улавя твърди частици, алергени, полени, дим, обезврежда от бактерии, вируси, микроби, скрупеи от домашни любимци Премахва миризми и токсични газове.

Филтърна система с 5 нива на пречистване: Предфилтър + HEPA филтър + филтър с активен въглен + UV лампа + йонизатор HEPA филтърът улавя частици с размери до 0,3 микрона, алергени, полени, прах, акари, дим и алергени, съдържащи се в козината на домашните любимци.

Вграденият йонизатор се грижи въздухът да е богат на отрицателни йони, които са изключително полезни за човешкия организъм.

UV лампата унищожава бактериите, вирусите и микробите, спорите на мухъл и гъбички. UV лампата е скрита в уреда. Вентилаторът засмуква въздуха, увлечените с него вируси, гъбички или спори биват обезвреждани от лампата и така излизащият въздух е пречистен от този вид замърсител. Няма директно лъчение и е напълно безопасно за живи организми.

Два странични въздуховода - за пречистване на максимален обем въздух.

OLED Сензор за качеството на въздуха с цветен индикатор (син-нормален, оранжев-замърсен, червен-лош)

4 степени на вентилатора

Ниско ниво на шум – 32dB/45dB/55dB/60dB

Функция Sleep с изключитено тих нощен режим без светлини

Таймер за работа 1/2/3/4/5/6/7/8/9 часа CADR: 272m3/час

За помещеня до 35м2

Скрит отвор за лесно пренасяне

Компактни размери 48х38х21.5 см 55W, 220-240V/50-60Hz

Пречиствателят на въздух е предназначен за всеки, който желае да подобри качеството на въздуха в дома или на работното си място. Въздухопречиствателят може да се използва както за лечебни, така и за превантивни цели. Изключително полезен е за хора, страдащи от респираторни заболявания като астма, сенна хрема или алергии, но също така и за хора, които искат да премахнат замърсяването или лошата миризма.

Въздухопречиствателите с HEPA филтри улавят бактерии и вируси. Ако живеете с възрастни хора, деца или хора с отслабена имунна система, пречиствателите на въздух са препоръчителни.

Пречиствателите на въздух ви помагат да спите по-добре в чиста и свежа среда. Добрият сън също подобрява вашето настроение и когнитивни функции.

Категория За тялото и здравето
Подкатегория Въздухопречистватели

Коментари

Коментарите са оставени от потребители закупили от нашите продукти

MUHLER APM-350UVS
Добра кумуникация с търговеца. Бърза доставка. Относно въздухопречиствателя - отличен. 5-степенно филтриране, 4 - скорости на вентилатора, на най- ниската се чува много тихо и вечер не пречи на съня. Автоматичен режим - който наистина работи и то много добре с показания в реално време на ФПЧ 2,5. При изключване на захранването си запазва настройките, и при идване на тока се включва на старите настройки. Възможност за включване отделно на UV лампата или йонизатора. Много лесна подмяна на филтрите, които издържат около 6 месеца - така пише в инструкцията. Консумативите ги има на много места, включително и в големите вериги магазини за техника, като цената е идентична. Единственото което ми липсва, е датчик за светлина - в смисъл като се стъмни да изключва светлината на дисплея и да минава в нощен режим. Това го има, но е ръчно с един бутон. Консумацията на електроенергия е невероятно малка. На 1-ва степен - 4,4 W, на 1-ва степен с включени UV и йонизатор 7,7 W, на 2-ра степен 12 W и на 4-та степен с включени UV и йонизатор 55 W. На 4-та степен не можеш да седиш в помещението. При моя хол от 26 кв. м. , много е шумно и става страхотно течение. При мен 99,9 % ще работи на 1-ва степен. След включването му и работа около седем часа, погленах филтъра, вече си личеше натрупан прах по грубия филтър. Първото ми впечатление, е че съм направил много добра покупка. Надявам се мнението ми да ви бъде от полза.

Свържете се с нас:

Вашият коментар беше изпратен успешно

Адрес:

София

Централен офис
Бул. Владимир Вазов 39, ет. 7
Тел: 0893 443 362
Работно време:
Понеделник-петък: от 9:00 до 18:00
Почивни дни: събота и неделя

Виж на картата