За нас

Онлайн магазинът Рино предлага продукти, обединени от идеята за дома: неговия уют, практическите нужди, свързани с поддръжката му, готвенето, сервирането, фитнеса, хобитата ви.

Предлагаме ви избор, започващ с най-дребните, но нужни и неустоимо желани кухненски аксесоари и принадлежности, преминаващ през разнообразни функционални и надеждни електроуреди, тенджери, тигани, кошове за смет, стълби, изискани сервизи за хранене и Бохемски кристал за декорация и избор, покриващ дори необходимите ви фитнес уреди или шерални машини, климатици, кухненси уреди за вграждане и още много други.

Магазинът е собственост на Кетен ООД и предлага марките на компанията – Luigi Ferrero, Muhler, Homa, Diplomat, Termomax, Omnia, Bravissimo – и марките, на които компанията е дистрибутор, такива като Brabantia, Beka, Tescoma, Bohemia, VOX и Rona.

В reno.bg можете да намерите най-широкия асортимент на тези любими марки, да купите първи най-новите им продукти, както и да се възползвате от редовните им атрактивни промоции.

При нас можете да пазарувате комфортно и с удоволствие, защото поддържаме най-високите стандарти на обслужване: гаранция, възможност за преглед на пратките, право на връщане, телефонна линия за поръчки или въпроси, свързани с тях, безплатна доставка при покупки над 200 лева, бързо и сигурно доставяне на пратките ви, защита на личните ви данни и на онлайн плащанията ви.

Пожелаваме ви ПРИЯТНО ПАЗАРУВАНЕ!