За нас

Добре дошли в сайта на Tescoma.bg! 


Ако трябва с няколко думи да кажем кои сме, бихме могли да използваме нашия девиз: страст в кухнята! Tescoma избра научните изследвания и иновациите като свои водещи принципи, за да ви осигури най-пълната гама от кухненски прибори и аксесоари, за които някога можете да мечтаете.

Поддръжници сме на „домашно приготвените“ храни, още по-добре, ако са приготвени с пресни местни продукти, различни за всеки сезон.

Можете ли да бъдете изкушени да приготвите хубаво ястие със собствените си ръце? Просто дайте място на своята страст и експерименти в кухнята,…а ние ви даваме перфектните уреди и аксесоари, които ще ви вдъхновят и ще направят живота ви по-лесен!

Що се отнася до качеството и безопасността на нашите продукти ... те са гарантирани от сертификатите ISO 9001: 2001 и ISO 14001: 2005, получени чрез щателни тестове, извършвани в централата ни по време на всяка фаза на производство.

След като направите своето специално меню, споделете го с нас: присъединете се към нашата общност, последвайте ни в социалните мрежи и четете нашия блог! Поддържайте връзка с тези, които обичат да обменят идеи, съвети и рецепти като вас и нас. Регистрирайте се в нашия седмичен бюлетин, за да получавате новини за нови продукти и промоции.

Винаги сте добре дошли в tescoma.bg!