Традиционен японски нож за нарязване на риба и месо. Подходящ за суши и сашими кухня. Дължина на острието: 20cm Дължина на дръжката: 14cm Вид на заточване: едностранно
Продукти KAI
- Нож KAI Yanagiba Seki Magoroku Kinju AK-1106 24cm0.0
- Нож KAI KK Yanagiba KK-0027 27cm0.0
Едностранно скосено острие от високо въглеродна неръждаема стомана. Изключително удобна осмоъгълна дръжка от дърво pakka в черен мат нюанс. Традиционен японски нож за рязане на филийки - за фино нарязване на риба и месо. С тясното си и дълго острие този нож е удобен за рязяне на тънки парченца, специално в суши и сашими кухнята. Благодарение на дължината и формата на острието е възможен дългият изтеглен разрез.
- новоВодач за заточване KAI AP-03270.0
Помощен водач за спазване на ъгъла при заточване на ножове с камъни. Ъгъл на заточване 15 градуса Минимална ширина на ножа 3.5 cm
- Нож KAI Wasabi 6715D 15cm, Deba0.0
Нож Деба 15 cm Дебело острие, проектирано за рязане и филетиране на риба Висококачествена неръждаема стомана Изключителна твърдост и устойчивост на корозия Дръжка с антибактериални свойства Едностранно заточване на острието
- Нож KAI Shun DM-0702 18cm, Santoku0.0
Дамаска неръждаема стомана 32 слоя Сърцевина V-Gold-10 Изключителна твърдост и устойчивост на корозия Дълъг живот без заточване Ръчно заточване на острието Отличен баланс м/у острието и дръжката
- Нож KAI Shun DM-0727 14cm, универсален0.0
Традиционен японски универсален нож Пригоден за рязане на всякакви продукти Закален с неръждаема дамаскна стомана по 16 пласта от всяка страна Дължина на острието 14 cm, дължина на дръжката 11.2 cm
- Нож KAI Wasabi 6761F 18cm, филетиране0.0
Ножът е подходящ за нарязване на много тънки равномерни парчета месо Острието е от неръждаема стомана Дължина на острието 18 cm, дължина на дръжката 12.6 cm
- Предпазител за острие KAI, размер L0.0
Предпазител за острие Осигурява максимален живот на острието Подходящ за острие с максимални размери 250x61 mm /без дръжката/
- Чанта за ножове KAI Shun DM-07800.0
Чанта за ножове KAI Shun DM-0780 за 9 големи и 8 малки ножа Размери: затворена : 54,0x23,0x9,0 cm Д / Ш / В отворена : 91,0x51,0 cm Д / Ш
- Нож KAI Shun DM-0710 15cm, обезкостяване0.0
Дамаска неръждаема стомана 32 слоя Сърцевина V-Gold-10 Изключителна твърдост и корозоустойчивост Дълъг живот без заточване Ръчно заточване на острието Отличен баланс между острието и дръжката
- Ренде KAI Pure Komachi PG-0001, фино0.0
Рендетата от серия PURE Komachi са оборудвани с трайни и ултра-остри ножове, изработени от SUS304 неръждаема стомана и японски модел острие Ергономична дръжка от еластомер. Подходящи за съдомиялна машина
- Заточващ камък KAI 3000 AP-03040.0
Абразивен камък за заточване с грапавост 3000 Комплект с черна полипропиленова подложка
- Заточващ камък KAI 400/1000 AP-03050.0
Комбиниран брус с две страни Груба страна за шлайфане с грапавост 400 и финна страна за полиране с грапавост 1000 Комплект с черна гумена подложка
- Нож KAI Wasabi 6723L 23cm, филетиране0.0
Нож за филетиране 23 cm Висококачествена неръждаема стомана Изключителна твърдост и устойчивост на корозия Дръжка с антибактериални свойства Двустранно заточване на острието
- Нож KAI Shun DM-0768 18cm, универсален0.0
Дамаска неръждаема стомана 32 слоя Сърцевина V-Gold-10 Изключителна твърдост и корозоустойчивост Дълъг живот без заточване Ръчно заточване на острието Отличен баланс м/у острието и дръжката
- Нож KAI Wasabi 6721Y 21cm, Yanagiba0.0
Нож Янагиба 21 cm Дълго, тънко острие, проектирано за рязане на сурова риба Висококачествена неръждаема стомана Изключителна твърдост и устойчивост на корозия Дръжка с антибактериални свойства Едностранно заточване на острието
- Нож KAI Wasabi 6715U 15cm, универсален0.0
Нож Универсален 15 cm Висококачествена неръждаема стомана Изключителна твърдост и устойчивост на корозия Дръжка с антибактериални свойства Двустранно заточване на острието
- Нож KAI Shun DM-0717 19cm, универсален0.0
Дамаска неръждаема стомана 32 слоя Сърцевина V-Gold-10 Изключителна твърдост и устойчивост на корозия Дълъг живот без заточване Ръчно заточване на острието Отличен баланс м/у острието и дръжката
- Нож KAI Shun DM-0719 20cm, универсален0.0
Универсален нож с шлици, за нарязване на зеленчуци, месо и др Закален с неръждаема дамаскна стомана по 16 пласта от всяка страна Дължина на острието 20 cm, дължина на дръжката 12.2 cm
- Предпазител за острие KAI, размер M0.0
Предпазител за острие Осигурява максимален живот на острието Подходящ за острие с максимални размери 250x35 mm /без дръжката/
- Нож KAI Wasabi 6715C 15cm, на главния готвач0.0
Универсален нож за нарязване на зеленчуци, месо и др Острието е от неръждаема стомана Дължина на острието 15 cm, дължина на дръжката 12.6 cm
- Заточващ камък KAI 3000/6000 AP-03160.0
Комбиниран брус с две страни Груба страна за шлайфане с грапавост 3000 и финна страна за полиране с грапавост 6000 Комплект с черна гумена подложка
- Ренде KAI Pure Komachi PG-0002, двупосочно0.0
Рендетата от серия PURE Komachi са оборудвани с трайни и ултра-остри ножове, изработени от SUS304 неръждаема стомана и японски модел острие Ергономична дръжка от еластомер. Подходящи за съдомиялна машина
- Чанта за ножове KAI Shun DM-0781, малка0.0
Чанта за ножове KAI Shun DM-0781 За 3 големи и 2 малки ножа Размери: затворена : 45,0x16,0x7,0 cm Д / Ш / В отворена : 45,0x43,0 cm Д / Ш
- Ренде KAI Pure Komachi PG-0003, за жулиени0.0
Рендетата от серия PURE Komachi са оборудвани с трайни и ултра-остри ножове, изработени от SUS304 неръждаема стомана и японски модел острие Ергономична дръжка от еластомер Подходящи за съдомиялна машина
- Нож KAI Wasabi 6716S 16.5cm, Santoku0.0
Нож Сантоку 16.5 cm Висококачествена неръждаема стомана Изключителна твърдост и устойчивост на корозия Дръжка с антибактериални свойства Двустранно заточване на острието
- Нож KAI Wasabi 6723B 23cm, за хляб0.0
Нож за хляб вълнообразен Острието е от неръждаема стомана Дължина на острието 23 cm, дължина на дръжката 12.6 cm
- Нож KAI Shun DM-0704, 23cm0.0
Дамаска неръждаема стомана 32 слоя Сърцевина V-Gold-10 Изключителна твърдост и устойчивост на корозия Дълъг живот без заточване Ръчно заточване на острието Отличен баланс м/у острието и дръжката
- Комплект 4 ножа в кутия Wasabi 67S-4040.0
Комплект от 4 японски ножа с острие от неръждаема стомана
- Нож KAI Wasabi 6710P 10cm, универсален0.0
Нож Универсален 10 cm Висококачествена неръждаема стомана Изключителна твърдост и устойчивост на корозия Дръжка с антибактериални свойства Двустранно заточване на острието
- Нож KAI Shun DM0707 25.5cm, универсален0.0
Дамаска неръждаема стомана 32 слоя Сърцевина V-Gold-10 Изключителна твърдост и устойчивост на корозия Дълъг живот без заточване Ръчно заточване на острието Отличен баланс м/у острието и дръжката
- Предпазител за острие KAI, размер S0.0
Предпазител за острие Осигурява максимален живот на острието Подходящ за острие с максимални размери 160x27 mm /без дръжката/
- Нож KAI Shun DM0720 23cm, с шлици0.0
Нож за филетиране на месо Закален с неръждаема дамаскна стомана по 16 пласта от всяка страна Дължина на острието 23 cm, дължина на дръжката 12.2 cm