Нож Деба 15 cm Дебело острие, проектирано за рязане и филетиране на риба Висококачествена неръждаема стомана Изключителна твърдост и устойчивост на корозия Дръжка с антибактериални свойства Едностранно заточване на острието
Продукти KAI
- Нож KAI Wasabi 6715D 15cm, Deba0.0
- Нож KAI Shun DM-0727 14cm, универсален0.0
Традиционен японски универсален нож. Пригоден за рязане на всякакви продукти. Закален с неръждаема дамаскна стомана по 16 пласта от всяка страна. Дължина на острието 14 cm, дължина на дръжката 11.2 cm.
- Нож KAI Wasabi 6761F 18cm, филетиране0.0
Ножът е подходящ за нарязване на много тънки равномерни парчета месо. Острието е от неръждаема стомана. Дължина на острието 18 cm, дължина на дръжката 12.6 cm.
- Предпазител за острие KAI, размер L0.0
Предпазител за острие Осигурява максимален живот на острието Подходящ за острие с максимални размери 250x61 mm /без дръжката/
- Чанта за ножове KAI Shun DM-07800.0
Чанта за ножове KAI Shun DM-0780 за 9 големи и 8 малки ножа Размери: затворена : 54,0x23,0x9,0 см Д / Ш / В отворена : 91,0x51,0 см Д / Ш
- Ренде KAI Pure Komachi PG-0001, фино0.0
Рендетата от серия PURE Komachi са оборудвани с трайни и ултра-остри ножове, изработени от SUS304 неръждаема стомана и японски модел острие. Ергономична дръжка от еластомер. Подходящи за съдомиялна машина.
- Заточващ камък KAI 3000 AP-03040.0
Абразивен камък за заточване с грапавост 3000. Комплект с черна полипропиленова подложка.
- Нож KAI Wasabi 6723L 23cm, филетиране0.0
Нож за филетиране 23 cm Висококачествена неръждаема стомана Изключителна твърдост и устойчивост на корозия Дръжка с антибактериални свойства Двустранно заточване на острието
- Водач KAI DH-5268, за заточване0.0
Помощен водач за спазване на ъгъла при заточване на ножове с камъни
- Нож KAI Wasabi 6721Y 21cm, Yanagiba0.0
Нож Янагиба 21 cm Дълго, тънко острие, проектирано за рязане на сурова риба Висококачествена неръждаема стомана Изключителна твърдост и устойчивост на корозия Дръжка с антибактериални свойства Едностранно заточване на острието
- Нож KAI Wasabi 6715U 15cm, универсален0.0
Нож Универсален 15 cm Висококачествена неръждаема стомана Изключителна твърдост и устойчивост на корозия Дръжка с антибактериални свойства Двустранно заточване на острието
- Нож KAI Shun Pro Sho VG-0005 24cm0.0
Традиционният японски нож за фино нарязване на риба и месо. Острието е изработено от дамаскната стоманата V-Gold-10. Дължина на острието 24 cm, дължина на дръжката 12.2 cm.
- Предпазител за острие KAI, размер M0.0
Предпазител за острие Осигурява максимален живот на острието Подходящ за острие с максимални размери 250x35 mm /без дръжката/
- Заточващ камък KAI Shun DM-07080.0
Заточващ камък Комбинация от 2 повърхности с различна твърдост - 300/ 1000 По-грубата повърхност /300/ лесно отстранява материал от ръба на острието По-фината повърхност заглажда острието Накиснете камъка преди употреба
- Заточващ камък KAI 3000/6000 AP-03160.0
Комбиниран брус с две страни. Груба страна за шлайфане с грапавост 3000 и финна страна за полиране с грапавост 6000. Комплект с черна гумена подложка.
- Ренде KAI Pure Komachi PG-0002, двупосочно0.0
Рендетата от серия PURE Komachi са оборудвани с трайни и ултра-остри ножове, изработени от SUS304 неръждаема стомана и японски модел острие. Ергономична дръжка от еластомер. Подходящи за съдомиялна машина.
- Нож KAI Shun Pro Sho VG0007 16.5cm0.0
Традиционният японски нож за зеленчуци, приложим за всички сортове зеленчуци. Въпреки формата си на брадва не е пригоден за рязане на кокали. Острието е изработено от дамаскната стоманата V-Gold-10. Дължина на острието 16.5 cm, дължина на дръжката 1
- Ренде KAI Pure Komachi PG-0003, за жулиени0.0
Рендетата от серия PURE Komachi са оборудвани с трайни и ултра-остри ножове, изработени от SUS304 неръждаема стомана и японски модел острие. Ергономична дръжка от еластомер. Подходящи за съдомиялна машина.
- Нож KAI Wasabi 6716S 16.5cm, Santoku0.0
Нож Сантоку 16.5 cm Висококачествена неръждаема стомана Изключителна твърдост и устойчивост на корозия. Дръжка с антибактериални свойства Двустранно заточване на острието
- Нож KAI Wasabi 6723B 23cm, за хляб0.0
Нож за хляб вълнообразен. Острието е от неръждаема стомана. Дължина на острието 23 cm, дължина на дръжката 12.6 cm.
- Нож KAI Shun Pro Sho VG-0004 21cm0.0
Традиционният японски нож за фино нарязване на риба и месо. Острието е изработено от стомана V-Gold-10 с твърдост 61 (±1) HRC. Дължина на острието 21 cm, дължина на дръжката 12.2 cm.
- Нож KAI Shun DM-0704, 23cm0.0
Дамаска неръждаема стомана 32 слоя Сърцевина V-Gold-10 Изключителна твърдост и устойчивост на корозия Дълъг живот без заточване Ръчно заточване на острието Отличен баланс м/у острието и дръжката
- Комплект 4 ножа в кутия Wasabi 67S-4040.0
Комплект от 4 японски ножа с острие от неръждаема стомана. Дължина на острието: 120 мм. Дължина на дръжката: 126 мм. Твърдост на стоманата: 58 ± 1 HRC. Материал на острието: Daido 1K6 Японска стомана. - Материал на дръжката: Черен полипропилен с бамбуков прах. Опаковка: хартиена подаръчна кутия.
- Нож KAI Wasabi 6710P 10cm, универсален0.0
Нож Универсален 10 cm Висококачествена неръждаема стомана Изключителна твърдост и устойчивост на корозия Дръжка с антибактериални свойства Двустранно заточване на острието
- Предпазител за острие KAI, размер S0.0
Предпазител за острие Осигурява максимален живот на острието Подходящ за острие с максимални размери 160x27 mm /без дръжката/