Продукти LIITON

Името на нашата компания LIITON води началото си от финландската дума за съюз и бе избрано именно за да отправи покана към всички, които истински се наслаждават на малцовите напитки, да споделят заедно тази своя страст. Мисията ни е да създадем най-добрите продукти в света за ценителите на уиски. Дизайнът на продуктите е направен в Дания, а самото техническо оформление в Германия като всичко започна през 2019-та година с идеята да поставим високи стандарти за едно наистина перфектно преживяване, което чаша хубаво уиски може да предложи!

Производителите на стъклени изделия по целия свят твърдяха, че се заемаме с нещо невъзможно, но ние ги опровергахме!

Запознайте се с The Peaks: най-невероятните кристалинови чаши за уиски, изработвани някога!

На дъното на вашата чаша Liiton можете да видите ръчно пресован точен 3D модел на някои от най-известните и магични върхове на планетата – Еверест, K2, Денали, Монблан или Фуджи. В колекцията е включен и четвъртия по дълбочина каньон в света - Гранд Каньон. Никоя друга марка не прави това! Но, освен, че е оригинално и красиво, то има специална и уникална цел, даже две цели…

… (1) Вградените 3D модели с планински релеф играят ключова роля при аерацията - процес, който по естествен начин отпуска ароматите на вашето любимо уиски като повишава вкусовите характеристики на напитката и увеличава удоволствието, което всяка следваща глътка ви носи. Наблюдавайте как при разбъркване на алкохола с кръгови движения в чашата се оформя вълна, която осигурява условия за максимален контакт на алкохола с въздуха. По този начин по-голяма част от етанола се изпарява и дава пространство на ароматите и на вкусовете да изпъкнат по време на отпиване.

… (2) По-обемната и релефна повърхнина на дъното на чашата за уиски представлява реално скрита система за охлаждане - Chill Charge System™. Опитайте да задържите за кратко в камера или фризер чашата си преди употреба и вижте как след това ще успеете равномерно да охладите вашата напитка за по-малко от 18 секунди без да разваляте качествата й като я разводните с кубчета лед!

Релефът на чашите Liiton им дава още едно предимство. Нека да вземем за пример серията Mount Everest: ако искате малко уиски, сипете до базов лагер I (16,900ft); ако желаете двойно, налейте до базов лагер II (17,598ft) и ако желаете да стигнете до върха… напълнете чашата „до върха“ (29,029ft)!
Всяка чаша с марка Liiton е изработена от висококачествено безоловно кристалиново стъкло (100% рециклируем минерал) – материал познат със своите превъзходни блясък и чистота, но и материал, който позволява да бъдем отговорни към природата и планетата! Ръчното пресоване е производствена технология, при която се постига максимална здравина на дебелите стени и дъно на чашите LIITON и ги прави практически нечупливи. Освен това дебелината на стените играе ролята и на изолация от външната среда и по този начин спомага напитката ви да запази за по-дълго време температурата си. Една чаша Liiton тежи над 400 грама и ще разберете разликата в качеството, веднага щом я хванете в ръка! И не на последно място, въпреки че чашите Liiton са вдъхновени от изживяванията, свързани с уиксито, те са подходящи и за всички други видове алкохолни напитки като коктейли, ликьор, коняк, водка, текила, джин.
Продуктите с марка LIITON са опаковани в луксозни подаръчни кутии, което ги прави изключително подходящи за поводи като рожден ден или Коледа. Изненадайте приятно свой близък – баща, дядо, съпруг, син, брат или просто приятел с един уникален подарък.
 

Екипът на Рино ви пожелава приятно пазаруване и незабравими изживявания с вашите изискани чаши Liiton, пълни с добро настроение и първокласни малцови напитки!

 


Свържете се с нас:

Вашият коментар беше изпратен успешно

Адрес:

София

Централен офис
Бул. Владимир Вазов 39, ет. 7
Тел: 0893 443 362
Работно време:
Понеделник-петък: от 9:00 до 18:00
Почивни дни: събота и неделя

Виж на картата