Дъска за рязане Brabantia Profile Wooden 32x23cm, Medium

Кат. № 1008512

0.0
39,00 лв

Имате нужда от многофункционален уред в кухнята? Тази дъска Brabantia Profile Wooden е подходяща за рязане, кълцане и сервиране, като можете да я използвате и от двете й страни. С компактни размери и за употреба и за съхранение. Заема малко място, но е голям помощник!

Прочети повече

С две страни - едната е подходяща за рязане и кълцане, а другата можете да използвате за сервиране. От висококачествен устойчив материал, обработен със специална мазнина за по-голяма издръжливост.

Красив, гладък и стилен дизайн.

Част от сериятъ Profile Wooden на Brabantia - поканете красотата на изчистения дизайн във вашата кухня! След като излезе от употреба е 100% рециклируема. Инструкции за поддръжка и почистване: Да се маже със специална мазнина регулярно и преди първа употреба. Ако се появят сухи участъци или пукнатини, отново третирайте с мазнина. Не накисвайте за дълго във вода и не оставяйте влажна. Това може да нанесе повреда и дървото може да се сцепи! Почиствайте само на ръка като изтъркате с влажна кърпа или с четка. Дъската не е третирана с антибактериален препарат, само с мазнина. Гаранция и сервиз за физически лица: 2 години.

Категория Ножове и дъски
Подкатегория Дъски за рязане
Височина (cm) 1.5
Ширина (cm) 32
Дълбочина (cm) 23

Свържете се с нас:

Вашият коментар беше изпратен успешно

Адрес:

София

Централен офис
Бул. Владимир Вазов 39, ет. 7
Тел: 0893 443 362
Работно време:
Понеделник-петък: от 9:00 до 18:00
Почивни дни: събота и неделя

Виж на картата