Кош за смет за разделно събиране Brabantia Sort&Go 2x10L+20L, Dark Grey & Jade Green

Кат. № 1008864

0.0
229,00 лв

Утроете силите си при разделното събиране на отпадъци без да заемате още от мястото по пода в кухнята! Замислени да бъдат скрити, тези 3 дискретни кофи по 10 и 30 литра пасват почти във всеки размер кухненски шкафове и са подходящи за шкафове с ляво или дясно отваряне на вратичките. С телескопичната рамка, която се изтегля навън и дава лесен достъп до двата коша дори само с една ръка и с допълнителното място за съхранение отгоре и на двете куки отстрани, този комплект е просто страхотен!

Прочети повече

Идеалното решение за спестяване на място, за скриване на коша за смет в шкаф и за разделно събиране на боклука.

Лесно инсталиране (в комплекта са включени схема и всички необходими части за монтажа). Минималните необходими размери на шкафа са: дълбочина 490mm, височина 400mm и ширина 420mm.

При отваряне на шкафа трите кофи излизат удобно навън като капаците им може да бъдат застопорени в отворено положение, за да не ви се налага да се навеждате всеки път, когато искате да изхвърлите нещо.

Телескопичната рамка, която се изтегля навън, дава лесен достъп до трите коша.

Стойката за трите коша е подходяща за монтаж в шкафове с отваряне на вратичките на ляво и на дясно. С допълнително място за съхранение отгоре и две куки отстрани за окачане на кухненски пособия. Тъй като след това кошовете лесно и бързо пасват в обособените на стойката легла, можете да ги сваляте и връщате обратно без усилие и винаги, когато пожелаете.

В случай, че искате да ползвате коша с торбички за смет, торбичките PerfectFit на Brabantia с размер J и X са съвършено пригодени за вашия Sort&Go 2x10L+20L така, че да прилепят плътно със скрити под капака му краища и връзки. Природосъобразен избор - изработен от 70% рециклирани материали и е 99% рециклируем след употреба

Категория Кошове за смет
Подкатегория Кошове Sort & Go
Височина (cm) 39.6
Ширина (cm) 40.4
Дълбочина (cm) 48.1

Свържете се с нас:

Вашият коментар беше изпратен успешно

Адрес:

София

Централен офис
Бул. Владимир Вазов 39, ет. 7
Тел: 0893 443 362
Работно време:
Понеделник-петък: от 9:00 до 18:00
Почивни дни: събота и неделя

Виж на картата