Въздухопречиствател HOMA HZ25UVI

Кат. № 1003164

5.0
239,00 лв

Пречиствател на въздух Homa

Иновативен вертикален компактен дизайн за още по-добра работа на продукта

Филтърна система с 5 нива на пречистване: Предфилтър + HEPA филтър + филтър с активен въглен + UV лампа + йонизатор HEPA филтърът улавя частици с размери до 0,3 микрона, алергени, полени, прах, акари, дим и алергени, съдържащи се в козината на домашните любимци.

Вграденият йонизатор се грижи въздухът да е богат на отрицателни йони, които са изключително полезни за човешкия организъм.

UV лампата унищожава бактериите, вирусите и микробите, спорите на мухъл и гъбички. UV лампата е скрита в уреда. Вентилаторът засмуква въздуха, увлечените с него вируси, гъбички или спори биват обезвреждани от лампата и така излизащият въздух е пречистен от този вид замърсител. Няма директно лъчение и е напълно безопасно за живи организми.

Висококачественият филтър с активен въглен подпомага намаляването на VOC (високо токсични летливи вещества), токсични изпарения и миризми във въздуха

Индикатор за смяна на филтъра, който показва кога филтърът е за смяна.

Декоративна светлина

Нощен режим

3 степени на работа (ниска, средна, висока) Ниво на шума: 32/45/55 dB

Таймер (2 часа, 4 часа и 8 часа)

Коефициент на подаване на чист въздух: 95 m³/ч (60CFM)

Размер на помещението до 25 m²

Размери на уреда: 242 x 181 x 324 mm

220–240 V / Мощност 60 W

Пречиствателят на въздух е предназначен за всеки, който желае да подобри качеството на въздуха в дома или на работното си място. Въздухопречиствателят може да се използва както за лечебни, така и за превантивни цели. Изключително полезен е за хора, страдащи от респираторни заболявания като астма, сенна хрема или алергии, но също така и за хора, които искат да премахнат замърсяването или лошата миризма.

Въздухопречиствателите с HEPA филтри улавят бактерии и вируси. Ако живеете с възрастни хора, деца или хора с отслабена имунна система, пречиствателите на въздух са препоръчителни.

Пречиствателите на въздух ви помагат да спите по-добре в чиста и свежа среда. Добрият сън също подобрява вашето настроение и когнитивни функции.

Категория root
Подкатегория За отопление и охлаждане

Коментари

Коментарите са оставени от потребители закупили от нашите продукти

Супер
Имам пречиствателя от 1 година и съм много доволен. Купихме го за детето, че все беше болно. Но и на нас много ни допадна, че въздуха в къщата е свеж и се спи по-добре.
Препоръчвам
Компактен, но върши страхотна работа. В момента, в който нещо почва да отделя вредни вещества или миризми, той се включва и пречиства бързо. Въздуха е свеж и чист.
Много съм доволна
Много съм доволна от пречиствателя за въздух. Наистина се променя качеството на въздуха и неприятните миризми почти изчезнаха!
Доволни сме
Купихме си го за вкъщи и засега сме доволни!
Практичен и функционален
Много добър електроуред! Всичко отговаря на описанието! Действително подобрява качеството на въздуха в помещението! Има функции, които по-скъпи пречистватели не предлагат, така че смятам, че си заслужава!

Свържете се с нас:

Вашият коментар беше изпратен успешно

Адрес:

София

Централен офис
Бул. Владимир Вазов 39, ет. 7
Тел: 0893 443 362
Работно време:
Понеделник-петък: от 9:00 до 18:00
Почивни дни: събота и неделя

Виж на картата